Kérdése van? Írjon nekünk: info{kukac}zulupack.hu

Miért Zulupack?

A kalandortól a megalkotóig: így jött létre a Zulupack®

Képzelj el valakit, aki az extrém sportok szerelmese, aki szeret újabb és újabb a kihívásokkal szembenézni, és aki szereti felfedezni a világot...

Képzelj el egy olyan sportolót, akiben tombol az új dolgok iránti felfedezés vágya, aki olyan változatos sportokat űz, mint a síelés, vitorlázás, túrázás, trekking, futás, aki 5-ször futotta le a hongkongi Ultra-Trail futóverseny, és 1995-ben meg is nyerte. Egy olyan kalandort, aki számára egy adott tevékenység, az utazás vagy a táj élvezete azt is jelenti, hogy az általa használt felszerelések nem korlátozzák semmilyen téren.

Ez a kalandor a Zulupack® alapítója, aki miután nagy, nemzetközi márkák számára gyártott táskákat, úgy döntött, hogy megalkotja  saját elképzelése szerint megálmodott táskát, mely víz- és "mindenálló", amely tökéletesen illeszkedik az extrém sportok körülményeihez nem csak a szárazföldön, hanem szükség esetén vízben vagy akár sárban is!

Zulupack®: egy név, egy meghívás a kalandra

A Zulupack® név a tengeri kalandok szellemét idézi. A tengerésznyelv által ihletett „Zulu” szó a tengeri jelzések nemzetközi kódexére utal, ahol a „Zulu” azt jelenti: „Vontatóhajóra van szükségem”. Ez egy meghajlás azoknak a merészsége előtt, akik bátran szembenéznek a természeti elemek által támasztott kihívásokat, akik feszegetik a határaikat, ugyanakkor beismerik és elfogadják, ha esetenként kívülről érkező segítségre van szükségük az utazás folytatásához.

A „Pack” pedig termékeink fő üzenetére utal: egy megbízható útitárs, amelyben biztonságosan viheted és tárolhatod a holmidat, bárhová is mész. A Zulupack® tehát nem csak egy márka, hanem egy kalandra hívó szó, egy felhívás, hogy szálljunk tengerre, és fedezzük fel a világot magabiztosan és szabadon.

Zulupack®: a szabadság és a felfedezés szinonimája

A Zulupack®-nál büszkék vagyunk arra, hogy olyan táskákat kínálunk, amelyek a szabadság érzetét keltik ügyfeleinkben, amelyek felerősítik a szabdon végzett tevékenységek élményét.

Szabadon bringázni, túrázni, korcsolyázni, evezni, úszni, szabadon robogni, utazni, szabadon felfedezni a bennünk lévő kalandort!

Kifejlesztettünk egy sor olyan táskát, amely tökéletesen megfelel a kalandozáshoz bárhol is bukkansz fel a világban. Az optimális teljesítmény biztosítása érdekében termékeink tervezésénél és kialakításánál maximálisan odafigyeltünk a részletekre. Tudjuk, hogy minden egyes pillanat számít, amit a szenvedélyednek szentelsz, és azt szeretnénk, hogy táskáink lehetővé tegyék számodra, hogy minden pillanatot maximálisan megélhess. Szenvedélyesek vagyunk az utazások és a kalandok iránt, és filozófiánk középpontjába a természet tiszteletét helyezzük.